ΝΕΟ Μοναδικές εκδρομές στην Ευρώπη με ΜΙΝΙ VΑΝ


<NEO> Εκδρομές  στην Ευρώπη με ΜΙΝΙ VΑΝ. Με πολύ μικρά γκρούπ των 8 ατόμων  με αρχηγό , κεντρικά ξενοδοχεία  σε πολύ καλές τιμές.

Δικής μας σχεδίασης και υλοποίησης αποτυπώνοντας 25 χρόνια εμπειρίας.

Ένα μοναδικό ΝΈΟ πακέτο εκδρομών στο οποίο περιλαμβάνονται , Αεροπορικό εισιτήριο, ξενοδοχεία, ολες οι εκδρομές και οι ξεναγήσεις με ΜΙΝΙ ΒΑΝ 9 Θέσεων με Ελληνα-οδηγο-αρχηγό ο οποίος είναι συνεχώς μαζί σας. Τώρα πια μονοι σας η με την οικογένεια, η τους φίλους σας. Η βασική ιδέα ειναι η ιδια με τις συμμετοχές των γκρούπ μονο που εδώ το γκρουπ ειναι μονο 8,9 ατόμων. 

Σχεδιάσαμε για εσας προγράμματα μοναδικά που συνδυαζουν πόλεις με σημαντικά αξιοθέατα.

Παρακαλούμε μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

 

 

 

Επικοινωνία

 

 

Μια εκδρομή στην ομορφοτερη πλευρά της Ιταλίας. Νάπολη * Πομπηία * Σαλέρνο * Αμάλφι * Ποζιτάνο * Κάπρι * Ματέρα *
Θέλετε ένα ταξίδι με γκρουπ , με αρχηγό , με ξεναγήσεις εκδρομές και ...μεγάλη παρέα. Τότε αυτή είναι η επιλογή σας. Κάθε εβδομάδα εγγυημένες αναχωρήσεις όλο τον χρόνο. Επίσης, αναχωρήσεις με επιλογές ξενοδοχείων και υπηρεσιών σε υψηλές περιόδους εορτών και αργιών.
Ένα ταξίδι στη Σικελία, είναι πάνω από όλα μία κατάδυση στον Πολιτισμό της Μεσογείου. Στην καρδιά μιας θάλασσας που έθρεψε τους μεγαλύτερους πολιτισμούς της ανθρωπότητα. Στη διάρκεια των αιώνων πολλοί λαοί απέκτησαν τον έλεγχο αυτού του στρατηγικά τοποθετημένου νησιού. Έλληνες, Ρωμαίοι, Άραβες και Νορμανδοί και πιο πρόσφατα Γάλλοι, Ισπανοί και Ιταλοί άφησαν απτά σημάδια της παρουσίας τους. H Σικελία δεν είναι νησί με ιστορικές μνήμες, είναι η ίδια η ιστορία.
Εκδρομή στη Νίκαια. Θέλετε ένα ταξίδι με γκρουπ, με αρχηγό, με ξεναγήσεις εκδρομές και ...μεγάλη παρέα. Τότε αυτή είναι η επιλογή σας. Κάθε εβδομάδα εγγυημένες αναχωρήσεις όλο τον χρόνο. Επίσης αναχωρήσεις με επιλογές ξενοδοχείων και υπηρεσιών σε υψηλές περιόδους εορτών και αργιών.
Οι αρχοντικές Βρυξέλλες, από τις πιο παλιές ευρωπαϊκές πόλεις, χαρακτηρίζεται για πολλούς ως η πρωτεύουσα της μπίρας, της σοκολάτας, και του σουρεαλισμού. Ένα ταξίδι που σε συνδυασμό με το παραμυθένιο Λουξεμβούργο και τις υπόλοιπες κουκλίστικες πόλεις μας οδηγεί στα βήματα των μεγάλων θαλασσοπόρων και στην αρχή της ιστορίας του κόσμου. *Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία/αξιοθέατα.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης