Ατομικά ταξίδια στην Ιταλία


Ταξίδια στην Ιταλία

Ρώμη η αιώνια πόλη, το Μιλάνο της μόδας, η Φλωρεντία της Αναγέννησης και Βενετία... Η χώρα που έχει γίνει συνώνυμο της ιστορίας.

Από την εποχή της αρχαίας Ρώμης μέχρι την Αναγέννηση, μέχρι τον 21ο αιώνα. Εδώ βρίσκεται η πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ (Βερόνα), εδώ αναδύεται η "νύφη της Αδριατικής" (Βενετία), εδώ και η γενέτειρα ΄΄ολων των μεγάλων καλλιτεχνών που αναγέννησαν το αρχαιοελληνικό πνεύμα (Φλωρεντία) και στην συνέχεια μεγαλούργησαν στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, στην "αιώνια πόλη".

Ατομικό ταξίδι στη Ρώμη
Ατομικό ταξίδι στη Βενετία
Ατομικό Ταξίδι στη Σικελία
Ατομικό ταξίδι στην Costiera Amalfitana: Το κάλεσμα των σειρήνων
Πρωτεύουσα της Λομβαρδίαας και εμπορική πρωτεύουσα της Ιταλίας.
Η Τοσκάνη είναι μια περιοχή πανέμορφη, μια ανάσα από την Φλωρεντία και η πιο εύκολη εκδρομή που μπορεί να κάνει κάποιος με το αυτοκίνητό του, φτάνοντας με πλοίο στην Αγκόνα.
Αν αναζητάτε τον «χαμένο» ρομαντισμό, μία απαράμιλλη μυστηριακή ατμόσφαιρα και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, τότε η Βερόνα είναι ο κατάλληλος προορισμός.
Ατομικό ταξίδι στη Μπολόνια
Πομπηία, πόλη πολύβουη, εμπορική, ζωντανή.
Ατομικό ταξίδι στο Παλέρμο
Η Ραβέννα ήταν κάποτε η πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στην Ιταλία και έχει ακόμα τα καταπληκτικά μωσαϊκά που θυμίζουν αυτή την κληρονομιά.
Ιδανική εποχή είναι το τέλος της άνοιξης, του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου.
Η Τεργέστη βρίσκεται στο βορειότερο μυχό του κόλπου της Αδριατικής και είναι ένα από τα πιο ειδυλλιακά τουριστικά θέρετρα της Μεσογείου.
Η Κατάνια ήταν το λάφυρο πολλών αυτοκρατοριών ανά τους αιώνες, από τους Έλληνες, έως τους Ρωμαίους, τους Άραβες, τους Νορμανδούς, τους Ισπανούς (και πολλοί άλλοι).
Με σημαντική ιστορία αιώνων, η πόλη της Γένοβας (Genoa) με το γνωστό της λιμάνι είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας και έχει τη μεγαλύτερη παλιά πόλη της Ευρώπης.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης