Ειδικά εταιρικά προγράμματα

Aναπτύξαμε μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προγραμμάτων για εταιρείες. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες αυτής της αγοράς, συνεργάστηκαμε με εξειδικευμένους οργανισμούς , εκπαιδεύσαμε τα στελέχη μας και αναπτύξαμε την υποδομή για τη διοργάνωση εξειδικευμένων εταιρικών εκδηλώσεων με έμφαση στις δραστηριότητες και τις αξίες που προάγουν αυτές, στη φύση.

 

Αυθεντικές εμπειρίες
Συνδυάζοντας το κλασσικό με το καινούργιο, πάντα με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη μας και με επίκεντρο τον άνθρωπο, σχεδιάζουμε κάθε εκδήλωση με μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα προτείνοντας ιδέες και λύσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα τη βίωση μιας αυθεντικής εμπειρίας.

Οι προτάσεις μας

Βελτίωση εργασιακού κλίματος

  • Ανταμοιβή προσωπικού

  • Βιωματική Εκπαίδευση

  • Συνεργασία & ομαδικότητα για  ομάδες αλλοδαπών στελεχών

Συγκεκριμένα
Βελτίωση εργασιακού κλίματος
 
Απευθύνεται: στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων & τη Γενική Διεύθυνση της κάθε επιχείρησης

Απαντάει …στη δύσκολη πραγματικότητα που ζουν οι εργαζόμενοι σήμερα, και  συμβάλει στη βελτίωση του
εργασιακού κλίματος

Αναπτύξαμε ένα καινούριο ηλεκτρονικό εργαλείο μέσα από το οποίο, σχεδιάζουμε μαζί την εκδήλωσή σας βάσει των στόχων που επιθυμείτε να πετύχετε.

Οι στόχοι της εταιρίας, και οι προτεινόμενες δράσεις μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα με το τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων & τη Γενική Διεύθυνση της κάθε επιχείρησης η εταιρεια  προτείνει τις κατάλληλες δραστηριότητες, τοποθεσίες και κόστος δραστηριοτήτων που θα επιτύχουν τους στόχους σας!
 

Ανταμοιβή προσωπικού


Ανταμοιβή με σεβασμό στην ανεξαρτησία του κάθε εργαζομένου
 

Μία νέα πρόταση για τις επιχειρήσεις που σέβονται την επένδυση χρόνου των εργαζομένων τους και επιθυμούν να ανταμείψουν τους ανθρώπους τους χαρίζοντάς τους ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο με  ποιότητα  ζωής  κοντά στη φύση.


Ένα διήμερο σε πανέμορφα μέρη που μπορεί να συνδυαστεί με  υπαιθριες δραστηριότητες στη φύση   σε όλη την Ελλάδα.

Προγράμματα εκπαίδευσης ανθρωπίνου δυναμικού στη φύση


Η φύση γίνεται εργαλείο μάθησης και εκπαίδευσης, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα βιωματικής
μάθησης.
 
Το κλειδί της επιτυχίας μας στον τομέα προγραμμάτων εκπαίδευσης ανθρωπίνου δυναμικού είναι το πάντρεμα δύο γνωστικών περιοχών : των δραστηριοτήτων στη φύση & του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης