Affiliate program. Πρόταση συνεργασίας

Κύριοι

Γνωρίζοντας τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω μας στην Ελλάδα, τις νέες μορφές πωλήσεων μέσω internet  και αξιοποιώντας 25 χρόνια εμπειρίας ετοιμάσαμε για εσάς μια πρόταση ..

Σε συνεργασία με μια μεγάλη εταιρία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου προτείνουμε μια πλατφόρμα online διαθεσιμότητας και κράτησης ολων των ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

 Συγκεντρώσαμε με συμβόλαια τους μεγαλυτερους hotel consolidators, πολυ γνωστούς στην παγκόσμια αγορά,  βάλαμε μέσα και ολα τα συμβόλαια που εχουμε εδω και πολλά χρόνια και αξιοποιώντας την 25χρονη εμπειρία ετοιμασαμε την παρακάτω μηχανή online κρατήσεων.

 

Εαν σας ενδιαφέρει μπορείτε  :

1. να σας δωσουμε κωδικούς και να μπορείτε να κάνετε εσείς  απο το δικό σας τερματικό κρατήσεις  ΕΥΚΟΛΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ οποιαδήποτε στιγμή και απο οπουδήποτε βρίσκεσθε, για ολα τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ταξίδια  με τιμές πολυ χαμηλές με ολη την πληροφόρηση που χρειάζεστε.

Θα μπορείτε να βγάζετε voucher για το ξενοδοχείο σας, αεροπορικό εισιτηρίο με το ονομά σας , να βλέπετε ολες τις κρατήσεις σας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει σύμφωνα με οσα εχουμε συμφωνήσει.

Εμείς βλέποντας τις κινήσεις θα υποστηρίζουμε με τον γνωστό τρόπο οτιδήποτε χρειαστήτε.

 

2. Να μπείτε στο affiliate πρόγραμμα που αναλυτικά σας περιγράφουμε παρακάτω.

 

Σκεφθείτε το .... Επιλέξτε τί θέλετε και  επικοινωνήστε μαζί μας.  Η εταιρεία μας ειναι πάντα κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστήτε.

 

Σας ευχαριστούμε

Θοδωρής Μακρής

[email protected]

Πρόγραμμα Συνεργατών  (AFFILIATE PROGRAM )

Δώστε την ευκαιρία στους επισκέπτες του SITE σας να βρουν εύκολα και γρήγορα τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, Η μεγαλη  αγοραστική δύναμη των παγκόσμιων προμηθευτών μας  σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη για εσάς, ενώ το επιχειρηματικό μας μοντέλο αποκλείει κάθε ενδεχόμενο καθυστέρησης στη συλλογή και απόδοση των προμηθειών. Η περιγραφή ξενοδοχείων είναι διαθέσιμη σε 8 γλώσσες και η διεπαφή μας μπορεί να τροποποιηθεί πλήρως έτσι ώστε να μπορείτε να διατηρείτε την επωνυμία σας.
 
 
Τι είναι το Affiliate Program;

 

Συνεργάτης (Affiliate) μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε διαθέτει μια ιστοσελίδα ή ένα blog (ιστότοπο) ή account στο Facebook.

Ο ρόλος του Affiliate είναι να προωθεί την μηχανή αναζήτησης, πώλησης αεροπορικών εισιτηριων , ξενοδοχείων και αλλων ταξιδιωτικων υπηρεσιών, με αντάλλαγμα  ενός ποσοστού προμήθειας, σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης εκδηλώσει ενδιαφέρον και προχωρήσει η πώληση.  

Η πλατφόρμα μπορεί να είναι σε μορφή, banner, εικόνας ή άλλα δημιουργικά και εισάγονται στην ιστοσελίδα με την προσθήκη κώδικα HTML, κάνοντας απλά copy- paste (αντιγραφή-επικόλληση). 

Το Affiliate Marketing είναι ο πιο αξιόπιστος και εξασφαλισμένος τρόπος για να κερδίσεις λεφτά  στην ιστοσελίδα σου. Δεν απαιτείται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ, διότι οι συνεργασίες είναι δωρεάν. Το μόνο που απαιτείται είναι να έχεις κάποια ιστοσελίδα, ώστε να προωθήσεις τις διαφημίσεις.

 

Πως λειτουργεί;

 

Μας στέλνετε το ενδιαφέρον σας στο μαιλ [email protected]  δίνοντας κάποια στοιχεία για την ιστοσελίδα σας.

Όταν πάρεις έγκριση, αφού ενημερωθείς για ολες τις λεπτομέρεις  θα αποκαλείσαι Συνεργάτης (Affiliate) και θα σου δοθεί πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, καθώς και σε όλα τα διαφημιστικά προϊόντα.

Σου στέλνουμε και αντιγράφεις τον κώδικα HTM. Επιλέγεις στην ιστοσελίδα σου ένα καλό σημείο και επικολλάς τον κώδικα HTML (μέθοδος copy-paste). Αμέσως θα εμφανιστεί η μηχανή κράτησης  στην ιστοσελίδα σου.

Κάθε φορα που ενας πελάτης μπεί και αγοράσει μέσα απο την ιστοσελίδα σου στον λογαριασμο που θα μας δηλώσης θα μπαίνει το ποσοστό προμηθείας που εχουμε συμφωνήσει . Τόσο απλά .

Μέσα απο τους κωδικούς που θα σου δώσουμε θα εχεις την δυνατότητα να βλέπεις  ολα εκείνα τα στατιστικά που θα σου δώσουν ολη την πληροφόρηση για τους πελάτες σου .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Η μηχανή κρατήσεων εχει επάνω τα δικά σου λογότυπα και τις δικές σου διευθύνσεις . Πουθενά δεν φαίνετε κάποιος αλλος εκτός απο εσένα.

Ο πέλατης σου πληρώνει με ασφάλεια στην τράπεζα πειραιώς με ολα τα γνωστά συστήματα . Θα βγάλει το voucher μονο με κωδικούς του προμηθευτή  ενω εσείς με την κάθε κράτηση θα λαμβάνετε ενα μαιλ που θα σας δίνει ολη την πληροφόρηση σχετικά με την κράτηση που εγινε.

Πλεονεκτήματα προγράμματος συνεργατών

  • Μεγαλύτερα κέρδη για εσάς Τα κορυφαία ποσοστά μετατροπής απλών επισκεπτών σε τελικούς πελάτες (conversion rates) και η σημαντική αγοραστική μας δύναμη σας εξασφαλίζουν αποτελεσματικοτητα για την επισκεψιμότητά σας. Είμαστε σίγουροι πως το εταιρικό μας πρόγραμμα θα αυξήσει τα κέρδη σας.
  • Η επωνυμία σας σε πρώτο πλάνο Η λύση ιδιωτικής επωνυμίας (white label) επιτρέπει την άμεση ενσωμάτωση της λειτουργικότητας αναζήτησης ξενοδοχείων στη δική σας ιστοσελίδα, με μηδενικό κόστος ανάπτυξης για εσάς. Κάντε τους χρήστες σας να επισκέπτονται ξανά και ξανά το brand σας!
  • Γρηγορότερες Πληρωμές Το ποσό κατατίθεται μηνιαίως μέσω απευθείας τρεπεζικού εμβάσματος ή Paypal.
  • Τεχνική Υποστήριξη H ομάδα του εταιρικού προγράμματος  θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε στο μέγιστο από αυτό το πρόγραμμα. Θα σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε και συνεχώς να βελτιστοποιείτε την αναζήτηση καλύτερου ξενοδοχείου και τη σύγκριση λύσεων για το κοινό σας.
  •   Η γλώσσα σας Το portal συνεργατών είναι διαθέσιμο σε 8 γλώσσες.
  •   Προχωρημένες αναφορές Πλήρες και αναλυτικό εταιρικό προφίλ-με πρόσβαση σε online αναφορές, βήμα-προς-βήμα διαδικασία ενσωμάτωσης. Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε όλα τα εταιρικά εργαλεία.
  •   100% Εγγυημένη διαθεσιμότητα Με εγγυημένο το χρόνο λειτουργίας μας, στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση πτώσης ή κλεισίματος της ιστοσελίδας, εσείς συνεχίζετε να κερδίζετε την προσυμφωνημένη προμήθεια.Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης