Εταιρικά ταξίδια


Με πολυετή πείρα στο χώρο, η mazi travel & events  είναι ο επαγγελματίας συνεργάτης σας για την οργάνωση και υλοποίηση πολύπλοκων και απαιτητικών συνεδρίων, συσκέψεων, εταιρικών συναντήσεων, εκδηλώσεων και ταξιδιών κινήτρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η 25χρονη εμπειρία μας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο, με την τελευταία αυτοματοποιημένη διαδικασία , σας δίνει την ευκαιρία να εχετε πλήρη ταξιδωτική εξυπηρέτηση   εύκολα ,γρήγορα , με ασφάλεια για ολες τις επαγγελματιές σας ανάγκες

Εταιρικά ταξίδια απο το δικό σας τερματικό ευκολα γρήγορα 24 ωρες. Επίσης κερδίστε επιπλέον χρήματα απο την κινητικότητα του δικού σας site . Ρωτήστε μας
Τα incentives, είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να παρουσιάζουν οι εταιρείες (σε υπαλλήλους ή και πελάτες τους) ένα νέο τους προϊόν, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να συσφίξουν τις ενδο-εταιρικές τους σχέσεις, να αποκτήσουν ή και να βελτιώσουν τις επαφές τους στο εξωτερικό και τέλος να επιβραβεύσουν το προσωπικό ή τους συνεργάτες τους για τη βοήθειά τους στην επίτευξη των παραπάνω σκοπών της εταιρείας.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι, σε συνεργασία μαζί σας, να διαχειριστούμε με τον προσφορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο, τον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό της εταιρείας σας και να σας προσφέρουμε τις λύσεις εκείνες, που ταιριάζουν κάθε φορά στις ανάγκες σας.
Επαγγελματικές Εκθέσεις στο εξωτερικό. Έτοιμα ταξιδιωτικά πακέτα για όλες τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού. Επιλογή ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιρειών όπως επίσης και υπηρεσιών .
Aναπτύξαμε μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προγραμμάτων για εταιρείες. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες αυτής της αγοράς, συνεργάστηκαμε με εξειδικευμένους οργανισμούς , εκπαιδεύσαμε τα στελέχη μας και αναπτύξαμε την υποδομή για τη διοργάνωση εξειδικευμένων εταιρικών εκδηλώσεων με έμφαση στις δραστηριότητες και τις αξίες που προάγουν αυτές, στη φύση.
H mazi travel & events αναλαμβάνει την οργάνωση εταιρικών συναντήσεων, ανταποκρινόμενη στο υψηλό επίπεδο των προσδοκιών σας. Απλές ή σύνθετες, μικρές ή μεγάλες, οι αρχές της οργάνωσης βασίζονται στη σωστή επικοινωνία, τον επιμελή προγραμματισμό και τη σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Στο σύγχρονο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον, η παρακίνηση και ανταμοιβή των υπαλλήλων ή πελατών, αποτελεί αναμφισβήτητα βασική επιχειρησιακή πολιτική.
Απλές ή σύνθετες, μικρές ή μεγάλες, οι αρχές της οργάνωσης μίας εκδήλωσης βασίζονται στη σωστή επικοινωνία, τον επιμελή προγραμματισμό και τη σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Η εμπειρία και η εξειδίκευση των ανθρώπων
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης