Ατομικά ταξίδια στην Τουρκία


Ταξίδια στην Τουρκία

Το βασικό τμήμα της χώρας συγκροτείται από την χερσόνησο της Ανατολίας ή Μικρά Ασία, που βρίσκεται ανάμεσα στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο Θάλασσα και αποτελεί μία από τις αρχαιότερες κατοικημένες περιοχές στον κόσμο, η οποία μάλιστα κατακτήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο και στη συνέχεια διασπάστηκε από την τοπική κυριαρχία ελληνιστικών βασιλείων και έγινε πρωτεύουσα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας.

Η μαγεία, η κουλτούρα και ο ρομαντισμός που αποπνέει η Κωνσταντινούπολη, δεν περιγράφονται με λόγια (όσο κι αν το προσπαθήσουμε).
Ατομικό ταξίδι στην Αττάλεια
Καππαδοκία, η περιοχή με τις καμινάδες των νεραϊδών...
Ατομικό ταξίδι στη Σμύρνη
Αλικαρνασσός για εμάς τους Έλληνες, Bodrum για τους γείτονες... Το όνομα της πατρίδας του Ηροδότου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.
Η Άγκυρα, η πρωτεύουσα της Τουρκίας και δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας είναι χτισμένη στις όχθες του Ενγκούρι Σου και αποτελεί μία μοντέρνα ευρωπαϊκή μητρόπολη, με διάσπαρτα μνημεία της πολυτάραχης ιστορίας της.
Αυτό είναι το ομορφότερο και το πιο LOW BUDGET μέρος της τούρκικης Ριβιέρας που πρέπει να επισκεφθείτε έστω μια φορά στη ζωή σας !
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης