Ατομικό ταξίδι στη Μποτσουάνα


Ταξίδι στη Μποτσουάνα

Η Μποτσουάνα είναι μια όαση για όλα τα πλάσματα, μικρά ή μεγάλα Το Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, στη βόρεια Μποτσουάνα, έχει όλα όσα χρειάζονται οι ελέφαντες: πολλά δέντρα, πολύ χώρο και πολύ νερό από τον όμορφο ποταμό Τσόμπε.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό από όλα τα πάρκα της Αφρικής είναι αυτό του Δέλτα του ποταμού Οκαβάνγκο. Ο ποταμός αυτός δεν εκβάλει σε κάποια θάλασσα, αλλά δημιουργεί το Δέλτα του καθώς σβήνει στην έρημο Καλαχάρι, δημιουργώντας μια θαυμάσια όαση από φοινικόδεντρα, κρινάκια του νερού, εκτενείς κοιλάδες και κρυστάλλινα κανάλια, που εκτείνονται σε περισσότερα από 20.000 τετρ. χλμ.
Εδώ θα θαυμάσετε λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, τσιτάχ, άγρια σκυλιά κλπ. Άλλες διαδρομές γίνονται με αυτοκίνητο, άλλες με τα πόδια και άλλες με τα mokoros – τα παραδοσιακά κανό για τη διάσχιση του ποταμού.

Κάντε πτήση με αερόστατο πάνω από τις πανέμορφες εκτάσεις της ερήμου της Ναμίμπια, κάντε κατάβαση του ποταμού με κανό, πλάι στους ελέφαντες που παίρνουν το μπάνιο τους στη Μποτσουάνα και διανυκτέρευση σε πολυτελείς σκηνές με θέα τους ιπποπόταμους.


Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης