Ατομικό ταξίδι στη Βρέμη


Παραμύθια και θρύλοι, επιστήμη και ιστορία, διασκέδαση, παράδοση και πολιτισμός, συνδυάζονται αρμονικά, σε αυτή τη γραφική, ενδιαφέρουσα πόλη του γερμανικού Βορρά.

Η Βρέμη του… παραμυθιού, με τη χανσεατική κληρονομιά, τη μακρά ιστορία και την αεροδιαστημική τεχνογνωσία, είναι ένας προορισμός με μεγάλο ενδιαφέρον και αποδεικνύει περίτρανα ότι μια παλιά πόλη μπορεί ακόμα να είναι νέα στην καρδιά!

Βρίσκεται στη βόρεια Γερμανία, κατά μήκος του ποταμού Weser, περίπου 50 χλμ. νότια από την εκροή του στη Βόρεια Θάλασσα και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων γερμανικών πόλεων. Είναι μια σύγχρονη πόλη με έντονη ζωντάνια και πλούσιο ναυτικό παρελθόν. Και σε αυτά οφείλει τον διεθνή και εξωστρεφή χαρακτήρα της και τις σχέσεις των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από φιλελευθερισμό και ανοχή.

Όμως η Βρέμη είναι περισσότερο γνωστή για τον παραμυθένιο χαρακτήρα της, μια μοναδική εξπρεσιονιστική γειτονιά και μία από τις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Γερμανίας (οι κάτοικοι της Βρέμης είναι μανιώδεις οπαδοί του ποδοσφαίρου).

 


Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης