Συνεργάτες

Αγαπητοί  Φιλοι και  Συνεργάτες

Ετοιμάσαμε για εσάς  την σελίδα αυτήν με στόχο να μπορείτε να εχετε ολο το υλικό πωλήσεων που χρειάζεστε. 

Στίς παρακάτω σελίδες θα βρείτε,

Online ξενοδοχεια . Συγκεντρώσαμε με συμβόλαια τους μεγαλυτερους hotel consolidators , βάλαμε μέσα ολα τα συμβόλαια που εχουμε εδω και πολλά χρόνια , φτιάξαμε ενα πρόγραμμα που συγκρίνει και δίνει τις χαμηλότερες τιμές.

Τιμές ΝΕΤ πολυ χαμηλές και με ολη την πληροφόρηση που χρειάζεστε. Για αυτην την λειτουργια χρειάζεστε κωδικούς. Εχοντας τους κωδικούς ( παρακαλώ ζητήστε το ) θα μπορείτε να βγάζετε voucher με το ονομά σας , να βλέπετε ολες τις κρατήσεις σας αλλα και να το βάλετε στο σιτε σας κανοντας  πωλήσεις. Ρωτήστε μας για αυτό και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά

Επίσης στην σελίδα αυτην μπορείτε να δείτε

Τα εντυπά μας ,  τους τιμοκαταλόγους μας ,  ειδικά  φυλλάδια για τις βιτρίνες σας, φυλλάδια προωθητικά για ταξιδια  και ειδικές προσφορές .

Η εταιρεία μας ειναι πάντα κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. 

Σας ευχαριστούμε

Θοδωρής Μακρής

 

________________________________________________________________________________

Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας (σε όσα πεδία θέλετε) και την ζήτηση σας και στείλτε το e-mail.

Η μεγαλη μας εμπειρια σε αναλογα ταξιδια μας εδω και 30 χρόνια επιτρεπει από την συνταξη της προσφορα μας εως και την υλοποιηση της κάθε λεπτομερειας
Δείτε τις μπροσούρες μας με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας.
Επιπλέον
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης