Ατομικά ταξίδια στην Κεντρική Ευρώπη-Βόρεια Ευρώπη


Από τις Άλπεις μέχρι τα οροπέδια ο επισκέπτης αποκομίζει πολύ διαφορετικές, αλλά εξίσου εντυπωσιακές εικόνες. Σ'αυτό το ταξίδι θαυμάζει και απολαμβάνει κανείς τα κρυστάλλινα νερά των λιμνών στη Ελβετία τα ποτάμια που διασχίζουν τις πόλεις στην Τσεχία και την Ουγγαρία, τα γραφικά χωριά, τους μεσαιωνικούς οικισμούς, όπου θα διαπιστώσετε στον κάθε προορισμό τα χαρακτηριστικά του τοπικού ιδιώματος. Εκτός από την εκπληκτική φύση θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να περιηγηθείτε στις πανέμορφες μεγαλουπόλεις αυτών των χωρών.

Ταξίδια στην Κεντρική Ευρώπη, Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία, Σλοβενία, Σλοβακία

Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική και πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα.
Ατομικό ταξίδι στη Βαρσοβία
Είναι μια ιστορική πόλη, το καλλιτεχνικό και ακαδημαϊκό κέντρο της χώρας, με πολύ νεαρόκοσμο και ατμόσφαιρα Κεντρικής Ευρώπης, με διατηρημένα κτίρια εποχής και ένα επιβλητικό κάστρο να δεσπόζει. Μια μαγική εμπειρία για τον επισκέπτη...
Ταξιδεύουμε στο λιλιπούτειο πριγκιπάτο των Αλπεων με το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο.
Από τις ομορφότερες πόλεις που βρίσκονται πάνω στην πορεία του Δούναβη, η Μπρατισλάβα συγκαταλέγεται στις νεότερες και λιγότερο τουριστικά προβεβλημένες πρωτεύουσες της Ευρώπης.
Μια πόλη, η οποία είναι πάντα ζωντανή. Επισκεφθείτε την, δείτε τα πολύ αξιόλογα μουσεία που έχει, δείτε μια από τις φημισμένες παραστάσεις, κάντε τα ψώνια σας σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά. Ό,τι και να θέλετε εδώ θα το βρείτε.
Ατομικό ταξίδι στη Σλοβενία
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης