Η εταιρεία


Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα της Κύπρου.

30 χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα τώρα και στην Κύπρο . Όραμά μας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή τουριστικών υπηρεσιών και ταξιδιών, με ταχύτητα, ασφάλεια, οικονομία, ποιότητα, ευελιξία, και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να οργανώσουμε το ταξίδι σας ή να σας προτείνουμε την εκδρομή, την κρουαζιέρα ή τις διακοπές που σας ταιριάζουν. Ποιοτικά ταξίδια στις καλύτερες τιμές τώρα και στην Κύπρο. 

Η εταιρία ιδρύθηκε από καταξιωμένα στελέχη, με συνεχή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού άνω των 30 ετών.

 

Η ιστορία μας 

Με πολυετή πείρα στο χώρο της Ελλάδος , η MAZI EVENTS & TRAVEL  LIMITED  της ΚΥΠΡΟΥ είναι ο επαγγελματίας συνεργάτης σας για την οργάνωση και υλοποίηση απλών , πολύπλοκων και απαιτητικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών , συνεδρίων, συσκέψεων, εταιρικών συναντήσεων, εκδηλώσεων και ταξιδιών κινήτρων, τόσο στην Ελλάδα , στην Κύπρο  όσο και στο εξωτερικό.

Η 30 χρονη εμπειρία μας στην Ελλάδα με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο και τωρα και στην Κύπρο, με την τελευταία αυτοματοποιημένη διαδικασία , σας δίνει την ευκαιρία να έχετε πλήρη ταξιδιωτική εξυπηρέτηση εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια για όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Στην ιστοσελίδα μας www.mazitravel.eu θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την εταιρία μας αλλά και όλες τις προτάσεις μας για όλο τον κόσμο και για όλες τις κατηγορίες των ταξιδιωτών.

Από την ίδρυση της εταιρείας μας  μέχρι και σήμερα, έχουμε αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών τόσο στην Ελλάδα στην Κύπρο  όσο και στις χώρες δραστηριοποίησης μας  με στόχο να εξασφαλίσουμε για εσάς την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της στις καλύτερες τιμές.

 

Τα γραφεία μας στην ΚΥΠΡΟ  :  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ  ΔΕΡΒΗ 3 - JULIA HOUSE - 1066  ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ

 

Η εταιρία

Mazi travel consultants ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000175001 

 

Εάν προτιμάτε να μας τηλεφωνήσετε  καλέστε μας  καθημερινά απο τις 09:00 έως 17:00.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  :0030 2310 238025 

Ηλεκτρονικές διευθύνσεις για σκοπούς επικοινωνίας:

Mail   επικοινωνίας  για τις κρατήσεις σας  [email protected]

 
Δέκα λόγοι για να ταξιδέψετε mazi μας :

 

Ξεκάθαρες τιμές 

Σεβόμενοι απολύτως τον ταξιδιώτη ανακοινώνουμε γραπτώς και με σαφήνεια την τιμή   του ταξιδιού. Σύμφωνα με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία δημοσιεύουμε το κόστος για επιπλέον έξοδα για βίζες και φόρους αεροδρομίων πληρωτέα στην Ελλάδα. Τα ταξίδια μας δεν έχουν κρυφές χρεώσεις. Ο ταξιδιώτης ξέρει από την αρχή την τελική αξία του ταξιδιού του. Η σωστή ενημέρωση είναι για μας δείγμα σοβαρότητας και σεβασμού προς τον πελάτη.

Ξεκάθαρα προγράμματα 

Τα αναλυτικά μας προγράμματα είναι πλήρη και λεπτομερή. Όσοι ταξιδεύουν μαζί μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι τιμούμε την επιλογή των ταξιδιωτών προσφέροντας τα πληρέστερα και πιο καλο-σχεδιασμένα ταξίδια. Οι ξεναγήσεις μας είναι μελετημένες,   οι τοπικοί ξεναγοί άρτια καταρτισμένοι και οι υπηρεσίες των τοπικών μας αντιπροσώπων υψηλότατων απαιτήσεων. Επιλέγουμε ξενοδοχεία με τα δικά σας κριτήρια  Χτισμένα ή ανακαινισμένα πρόσφατα, κεντρικά, με ποιότητα, ανέσεις, σέρβις

Τα χρήματά σας έχουν αξία
Σχεδιάζοντας τα ταξίδια βασική μας αρχή είναι να φτιάξουμε το καλύτερο πρόγραμμα     στην σωστή τιμή. Σεβόμαστε τα χρήματά σας και θέλουμε να απολαύσετε το ταξίδι  μέχρι και το τελευταίο σεντς. Τα ταξίδια μας αξίζουν τα λεφτά τους.

Βαθιά γνώση των προορισμών

Η ομάδα μας  με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στο ταξίδι, είναι σίγουρα η πιο  έμπειρη και η πιο πολυταξιδεμένη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα , στην Κυπρο αλλά και σε παγκόσμιο  επίπεδο  Ναι, έχουμε ταξιδέψει προσωπικά σε ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ που προτείνουμε ταξίδια. Αυτή η εμπειρία είναι που κάνει τα ταξίδια στους ξεχωριστά και  δίνει τη σιγουριά  στους ταξιδιώτες ότι αγοράζουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Προγράμματα γεμάτα αλλά ξεκούραστα!  Η γνώση και η πείρα μας, σας εξασφαλίζουν ταξίδια πλούσια σε εμπειρίες, με ξεκούραστο πρόγραμμα.

Αρχηγοί – Συνοδοί

Επιλεγμένοι, εκπαιδευμένοι, πρόθυμοι και λάτρεις του καλού ταξιδιού

Προσωπική φροντίδα και μεράκι 

Για μας το ταξίδι είναι μέρος της ζωής μας. Στο κάθε μας ταξίδι, αφιερώνουμε πολύ χρόνο, προσωπική φροντίδα και μεράκι για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις προσδοκίες. Και φυσικά  τα  περισσότερα  στελέχη μας συνοδεύουν ταξίδια  στο  εξωτερικό. Το να ταξιδεύουμε μαζί σας είναι τιμή μας. Εκεί λοιπόν μας βρίσκετε πάντα, δίπλα σας.

Πραγματικά τηρούμε όλα όσα σας υποσχόμαστε
Συμμετέχοντας σε ένα ταξίδι mazi  μας ,  έχετε τη σιγουριά που σας παρέχει μία Μεγάλη, Σοβαρή, Ποιοτική και Φερέγγυα Ταξιδιωτική εταιρία με πολυετή εμπειρία στον ταξιδιωτικό χώρο.

Πληροφοριακό Υλικό για όλα μας τα ταξίδια
Δίνουμε πληροφοριακό Υλικό με χρήσιμα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία για κάθε χώρα, ανεξάρτητα από την διάρκεια του ταξιδιού. Είτε πρόκειται για ένα 4ημερο Ταξίδι στην Πράγα είτε για ένα ταξίδι 22 ημερών Βενεζουέλα, Ορινόκο, Σουρινάμ, Τρινιδάδ και Γαλλική Γουιάνα, εμείς σας προσφέρουμε ένα πλούσιο φάκελο με όλα  όσα πρέπει να ξέρετε για τις χώρες που επισκέπτεστε.

Η 30χρονη εμπειρία  και οι γνώσεις μας στον  τομέα της  διοργάνωσης ταξιδιών είναι η καλύτερη εγγύηση για την παροχή οποιασδήποτε ταξιδιωτικής υπηρεσίας σε όλο τον κόσμο. Οι υπηρεσίες υψηλής  ποιότητας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη των πελατών μας.  

___________________________

 

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
OI ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
 
1. ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : 
Η 30χρονη και παραπάνω, πείρα μας επιβεβαίωσε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά αφορά στους ίδιους τους εκδρομείς. Ποτέ δυο άτομα δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Γι’ αυτό σχεδιάσαμε τα προγράμματα μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει χρυσή τομή ενδιαφερόντων και ελεύθερος χρόνος για να τον διαθέσει ο καθένας όπως θέλει. Και κάτι ακόμη… Προσεκτικά σχεδιασμένα δρομολόγια, που δεν χαραμίζουν πόλεις ή και χώρες με αστραπιαίες επισκέψεις, οι οποίες σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τις γνώρισες.
 
2. ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ :   
Το πού κοιμάται κανείς κάθε νύχτα ενός ταξιδιού είναι τόσο σημαντικό, όσο και το πού πηγαίνεις και τι βλέπεις. Όσο συναρπαστικά και να είναι αυτά που βλέπεις την ημέρα, μια λεπτομέρεια τελικά μετράει περισσότερο : η ποιότητα και τοποθεσία του ξενοδοχείου. Γι ‘αυτό και οι συμφωνίες μας  με τους συνεργάτες μας - ξενοδόχους ή πράκτορες του εξωτερικού είναι τέτοιες ώστε να έχουμε το καλύτερο  στην καλύτερη τιμή. Αυτός είναι ο κανόνας.
 
3. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ :
Διαλέγουμε πάντα τις αεροπορικές εταιρείες σύμφωνα με πολλά κριτήρια, π.χ. τις ώρες αναχώρησης και άφιξης, τους ναύλους επιλογής, το εύρος που έχουμε, την ποιότητα υπηρεσιών και πολλά άλλα.
 
4. ΓΕΥΜΑΤΑ :
Πάντα τα γεύματα δίνουν μια άλλη διάσταση στη γνωριμία με μια χώρα .Γι’ αυτό είτε περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά δείπνα, είτε προσφέρονται σε προαιρετικές εκδηλώσεις. Και υπάρχει πάντα μια τέτοια εκδήλωση σε κάθε ταξίδι Μπορεί να είναι γεύμα με φλαμένκο και καστανιέτες ,μια νύχτα στην παραμυθούπολη του Τίβολι, κουσκούς στο Μαρόκο με χορούς της κοιλιάς, μουσική σε ένα « χίριγκερ » της Βιέννης με χαρακτηριστικά συνοδευτικά τραγούδια, ή μια πολύχρωμοι ταραντέλα με πάστα, βίνο και τραγούδια σε ταβέρνα της Ρώμης.
 
5. ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ : 
Επειδή η σχέση εκδρομέα - ξεναγού δημιουργεί τη μαγεία, τον κεραυνοβόλο έρωτα που γεννά τις καλύτερες ξεναγήσεις, φροντίζουμε να έχουμε όσο γίνεται πιο συχνά ξεναγούς που αγαπούν το επάγγελμα τους, τη χώρα τους και θέλουν να μιλήσουν γι’ αυτήν και να μοιραστούν τις ομορφιές της με ξένους. Όλες οι ξεναγήσεις γίνονται   ή μεταφράζονται στα ελληνικά.

 

Επιπλέον υπηρεσίες

Ομαδικά ταξίδια: Όλα τα οργανωμένα ταξίδια που εμείς φροντίζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να απολαμβάνετε ένα ονειρεμένο ταξίδι. Εδώ θα  βρείτε ποιοτικά ταξίδια σε πολύ καλές τιμές με  κρατικές αερoπορικές εταιρείες, κεντρικά και επώνυμα ξενοδοχεία, μεστές ξεναγήσεις, εκδρομές και έμπειρο αρχηγό συνοδό.

Ατομικά ταξίδια: Ταξιδέψτε μόνοι σας με όποιον τρόπο θέλετε, όπου και όποτε θέλετε, διαλέξτε τα ξενοδοχεία που εσείς προτιμάτε, πάντα με κόστος όσο χαμηλό ή υψηλό σας ταιριάζει. Ζητείστε μας τα ειδικά έντυπα.

Κρουαζιέρες: Από την άνεση ενός πλοίου χωρίς να μετακινείστε βλέπετε να παρελαύνουν από μπροστά σας οι ομορφιές και τα αξιοθέατα των χωρών ενώ τις ώρες που το κρουαζιερόπλοιο είναι σε κίνηση μπορείτε να λάβετε μέρος σε πολλές δραστηριότητες ή να χαλαρώσετε σε μια σεζλόνγκ απολαμβάνοντας την απεραντοσύνη της θάλασσας.

Γαμήλια Ταξίδια: Καλοτάξιδο νέο ξεκίνημα. Ταξίδια για την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής σας. Έτοιμα ταξίδια ατομικά ή ομαδικά σε γνωστούς και ιδιαιτέρως δημοφιλείς προορισμούς μόνο για εσάς. Πολύ ωραία ξενοδοχεία, με ειδικές παροχές και δωμάτια, υπηρεσίες μοναδικές μόνο για εσάς μόνο για αυτές τις στιγμές. Ζητήστε μας τον ειδικό τιμοκατάλογο με συγκεκριμένα πακέτα μόνο για νεόνυμφους.

Spa wellness: Η εταιρία μας θέλοντας να σας προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους τουρισμού έχει στη διάθεση σας προτάσεις αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδος και του εξωτερικού. Στα ξενοδοχεία αυτά εκτός των άλλων μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες υγείας με πλήρες check-up, φυσιοθεραπείες, ιαματικά λουτρά, υπηρεσίες χαλάρωσης με προγράμματα αντιστρες, μασάζ, ρεφλεξολογία, θαλασοθεραπεία, υδρομασάζ, υπηρεσίες ομορφιάς με προγράμματα αδυνατίσματος, προσώπου και σώματος.

Fly and Drive: Αν επιθυμείτε να ταξιδεύετε αυτόνομα, επιλέγοντας  εσείς  τα  αξιοθέατα  που θα δείτε, το χρόνο που θα αφιερώσετε, να έχετε το δικό σας μεταφορικό μέσο για να μετακινείστε όταν θέλετε  και όπου θέλετε τότε το fly and drive είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος. Απλώς παραλάβετε το αυτοκίνητο σας στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο σας και όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί για εσάς. Εμείς  φροντίζουμε όλα τα υπόλοιπα για να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι στα μέτρα σας .

Θεματικά πάρκα: Έχετε σκεφτεί ποτέ να πάτε ένα ταξίδι σε έναν κόσμο παντελώς διαφορετικό…Να μείνετε μέσα σε ένα μεσαιωνικό κάστρο ή μέσα σε μια παραμυθούπολη ή μέσα σε μια διαστημική πόλη…Να αισθανθείτε και πάλι παιδί. Αν ναι τότε επιλέξτε ένα ταξίδι σε θεματικό πάρκο. Eurodisney, Asterix, Studio Universal, Europa Park και άλλα πολλά στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ταξίδια για λίγους: Ομαδικά ταξίδια, ειδικών προορισμών, ιστορικού, πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Για πολλά χρόνια οργανώνουμε αυτά τα ταξίδια για ένα ταξιδιωτικό κοινό με διευρυμένους ιστορικούς και πολιτιστικούς ορίζοντες. Είναι ταξίδια που οδηγούν στην άκρη της γης και στα βάθη της ιστορίας και του πολιτισμού. Ζητήστε μας την ειδική έκδοση.

Ταξίδια κουλτούρας: Θα σας ενδιέφερε να δείτε στην όπερα της Βιέννης ή στο θέατρο Μπολσόι στην Μόσχα μια μοναδική παράσταση; Θα σας ενδιέφερε να δείτε το φεστιβάλ του Εδιμβούργου, μια συναυλία στο Λονδίνο ή την Κάρμεν στην Σεβίλλη; Εάν ναι ζητήστε μας τον ειδικό ένθετο τιμοκατάλογο με όλα τα γεγονότα της χρονιάς.

All inclusive: Θα σας ενδιέφερε να μπείτε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο και να ξεχάσετε την έννοια των χρημάτων; Να μπορείτε να τρώτε 4 φορές την ημέρα, να πίνετε ότι θέλετε, όποτε το θέλετε, να κινείστε όπου θέλετε, να έχετε κάθε βράδυ show και όλη την ημέρα να μπορείτε να πάρετε μέρος σε δεκάδες δραστηριότητες και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ; Εάν ναι τότε ζητήστε τον ειδικό τιμοκατάλογο με τα ξενοδοχεία ALL INCLUSIVE στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο και θα εκπλαγείτε όταν δείτε τις τιμές τους.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης