Ατομικό ταξίδι στην Αίγυπτο


Ταξίδι στην Αίγυπτο

Το Κάιρο - Κρουαζιέρα Νείλου, είναι ένα από τα καλύτερα ταξίδια στον Κόσμο, και μια εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα !

 Την Αίγυπτο την επισκέπτονται τουρίστες από την άλλη άκρη της γης, ονομάζοντας την ταξίδι ζωής, εμείς όμως την έχουμε δίπλα μας, με φτηνά αεροπορικά και πολύ καλή οργάνωση ομαδικών ταξιδίων, στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία! Επιλέγουμε μαζί σας τα Ποιοτικότερα Προγράμματα και βλέπουμε μαζί τις λεπτομέρειες!

 Η Ανω Αιγυπτος, που την βλέπετε μόνο με κρουαζιέρα με τα πολυτελή ποταμόπλοια που χρησιμοποιούμε, είναι ακριβώς η περιοχή που διαβάσαμε σε βιβλία ή είδαμε σε ταινίες, με τους Φαραώ, τις μονολιθικές δημιουργίες σε πόλεις και ναούς και την απέραντη έρημο που διασχίζει ο μέγας Νείλος.

Το Κάιρο, σημπληρώνει την αρχαία Ιστορία με τις Πυραμίδες και το Αρχαιολογικό Μουσείο, αλλά προσφέρει το μεγαλύτερο παζάρι του κόσμου το Χαν Ελ Χαλίλι, και την όποια γραφικότητα του, καθώς και είναι μόνο μιαμιση ώρα από την Αλεξάνδρεια, το Λιμάνι του Μ. Αλέξανδρου με την Βιβλιοθήκη, το Πατριαρχείο και τον έντονο Ελληνισμό της, και το εντυπωσιακό παλάτι του τελευταίου βασιλιά της Αιγύπτου του Φαρούκ.

Η Ερυθρά Θάλασσα είναι το πιο κοντινό Εξωτικό Ταξίδι που μπορείτε να κάνετε! Καμία σχέση με Μαγιόρκα, Τυνησία, Κανάρια κλπ. Εδώ η θάλασσα επηρεάζεται από το Τροπικό Ινδικό Ωκεανό και όχι από την Μεσόγειο. Αρα θα βρείτε καταπληκτικά μέρη για Scuba Diving, Snorkeling, ή απλά για Μπάνιο και Ηλιοθεραπεία, σε πάρα πολύ Χαμηλές Τιμές, και σε μεγάλη Πολυτέλεια! Σε χαμηλή εποχή από 600-700 ευρώ, ενώ στην πιο ακριβή 900 - 1000 για 5-6-7 μέρες ανάλογα πάντα το ξενοδοχείο!
Μπάνιο όλο τον Χρόνο , και Χριστούγεννα ! Το καλοκαίρι η θερμοκρασία είναι υψηλή μέχρι 40 - 45 βαθμούς, δηλαδή όχι σαν του Ντουμπάι που φτάνει και παραπάνω.
Το Σάρμ Ελ Σέιχ, είναι το πιο κοσμοπολίτικο και πολυτελές με ξενοδοχεία ζηλευτά , και από τις άλλες περιοχές πιο γνωστές είναι η Χουργκάντα και η Ελ Γκούνα, με υπέροχα ξενοδοχεία σε ακόμα πιο καλές τιμές. 

 

Επίσης η μονή της Αγίας Αικατερίνης στην Χερσόνησο του Σινά, δηλαδή 2 ώρες από το Σάρμ Ελ Σέιχ, είναι από τα σημαντικότερα μνημεία του Χριστιανισμού στην Ιστορία και στον Κόσμο, δίπλα στο βουνό που είδε την Φλεγόμενη Βάτο ο Μωυσής !


Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης