Ατομικό ταξίδι στη Φρανκφούρτη


Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε κάτοικο της Φρανκφούρτης για ποιο λόγο αξίζει να ζει κανείς στην πόλη τους, οι απαντήσεις που θα λάβετε, στην πλειονότητά τους, είναι οι ίδιες. Οι περισσότεροι θεωρούν θετικότατο το στοιχείο ότι η πόλη τους αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο της ηπειρωτικής Ευρώπης –σε καμία πάντως περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη, λόγω κυρίως του μεγέθους της πόλης. Ενώ, κατά δεύτερο λόγο, θεωρούν μεγάλο αβαντάζ το γεγονός ότι η Φρανκφούρτη (Frankfurt am Main) αποτελεί το σταυροδρόμι για τα περισσότερα μέρη της Γερμανίας, αλλά και της Ευρώπης.

Μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Παρίσι, το Αμστερνταμ, οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο απέχουν οδικώς από τη Φρανκφούρτη λίγες μόνο ώρες, ενώ το αεροδρόμιο της πόλης –το μεγαλύτερο της Γερμανίας– έχει φτάσει να εξυπηρετεί ετησίως πάνω από 58.000.000 ταξιδιώτες... Σε πρώτη φάση, δεν έχετε κανέναν λόγο να διαφωνήσετε μαζί τους. Αλλωστε, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός: «Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει».

 

Ο επισκέπτης, όμως, αξίζει να έρθει στην πόλη των μεγάλων τραπεζών και των πολυεθνικών, η οποία, συχνά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λιγότερο γοητευτικές πόλεις της Γηραιάς ηπείρου; Είναι αλήθεια, η Φρανκφούρτη δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στις συναρπαστικές ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, οι οποίες διαθέτουν τεράστια πολυποικιλότητα και έντονη κοινωνική ζωή. Ομως, αν ψάξετε πίσω από τις ψυχρές επιφάνειες των ουρανοξυστών και τα οβάλ γραφεία των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, θα αντικρίσετε ένα άλλο πρόσωπο της Φρανκφούρτης, αυτό μιας αρκετά ενδιαφέρουσας και συνεχώς μεταλλασσόμενης γερμανικής μητρόπολης.


Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης