Ατομικά ταξίδια στην Ιβηρική Χερσόνησο - Ισπανία, Πορτογαλία


Ατομικά ταξίδια στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

Σ'αυτό το ταξίδι θα επισκεφθείτε πόλεις που θεωρούνται από μόνες τους ζωντανά μουσεία. Η ιστορία που κουβαλούν. και ιδιαίτερα στην τέχνη, είναι εμφανής σε κάθε γωνιά τους. Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μουσεία, από τέχνης μέχρι φυσικής ιστορίας και aquariums, καθώς και ναούς, πάρκα, κάστρα, παλάτια συνοδευόμενα από τους ήχους της κιθάρας, τους ρυθμούς του φλαμένγκο και την γεύση του "μεθυστικού" πόρτο".

 

Βαλένθια... μια αναπτυσσόμενη πόλη με υποδειγματική πολιτιστική και αρχιτεκτονική αναδόμηση που θα μπορούσε να εμπνεύσει πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.
Ατομικό ταξίδι στη Σεβίλη, μια πόλη γνωστή για τις παραδόσεις, τους ποιητές, το αραβικό στοιχείο, την μακραίωνη ιστορία της.
Ατομικό ταξίδι στο Πόρτο
Aτομικό ταξίδι στην Μαγιόρκα, το μαργαριτάρι της Μεσογείου, το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων νήσων.
Το μεγαλύτερο από τα ηφαιστιογενή νησιά των Καναρίων, παραμένει πάντα ο μεγαλύτερος πόλος έλξης των ταξιδιωτών, αφού εξασφαλίζει ονειρικούς τόπους για κάθε είδους απόλαυση.
Ατομικό ταξίδι στο Λανζαρότε, Κανάρια Νησιά
Ατομικό ταξίδι στη Μαρμπέγια. Πρόκειται για την μικρότερη επαρχία της Ανδαλουσίας, με καθαρά μεσογειακό πρόγραμμα.
Ατομικό ταξίδι στη Γρανάδα
Ατομικό ταξίδι στις paradores της Ισπανίας
Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Γουαδαλκιβίρ, η Κόρδοβα διαθέτει μια οικιστική κληρονομιά αιώνων, που προέκυψε από το ταιριαστό πάντρεμα ισλαμικής και χριστιανικής αρχιτεκτονικής.
Ανακαλύψτε ένα από τα ομορφότερα λιμάνια της Μεσογείου και μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές ευρωπαϊκές μητροπόλεις.
Μαδρίτη... H πιο σημαντική πόλη της Ισπανίας. Μια πόλη φιλόξενη στους ξένους μιας και ήταν πάντα η πόλη των μεταναστών και της ευκαιρίας για τους μετανάστες.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης