Ατομικό ταξίδι στην Κένυα


Ταξίδι στην Κένυα

Ένας ονειρεμένος προορισμός που, όταν τον επισκεφθείτε, θα έρθετε πραγματικά σε επαφή με αυτά που είναι τόσο σημαντικά και τα έχουμε ξεχάσει: τη φυσική ζωή και τη συνειδητή και φιλότιμη προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων του κόσμου μας να την προστατεύσουν και να μας εξασφαλίσουν έτσι ότι θα τη θαυμάζουμε για καιρό.

Οι εκπληκτικές σαβάνες με τις ακακίες και την εντυπωσιακή άγρια πανίδα θα ζωντανέψουν μπροστά σας τις εικόνες από τα ντοκιμαντέρ που με λαχτάρα παρακολουθούσατε. Θα επισκεφθείτε τα πάρκα σαφάρι της χώρας, που τα πιο γνωστά περιλαμβάνουν το Αμποσέλι, το Μασάι Μάρα, το Σαμπούρου και το Τσάβο. Θα δείτε από (αρκετά) κοντά ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, μπαμπουίνους, λιοντάρια, τσίταχ, γκνου, ρινόκερους, ιπποπόταμους, γαζέλες, λεοπαρδάλεις και πολλά άλλα είδη, καθώς και αρκετά εξαιρετικά σπάνια πουλιά. Εξάλλου, το εν δέκατον του εδάφους της Κένυας καλύπτεται από εθνικά πάρκα και καταφύγια άγριας ζωής.

Στις πιο πάνω όμορφες εικόνες ελάτε να προσθέσετε τις τιρκουάζ αποχρώσεις του Ινδικού Ωκεανού, σε αντίθεση με τις μαγευτικές λίμνες στην Κοιλάδα Ριφτ που χρωματίζονται ροζ από τους τεράστιους πληθυσμούς των φλαμίνγκο.

Έχετε μια ονειρεμένη εικόνα που όλοι θα θέλαμε να δούμε έστω μια φορά στη διάρκεια της ζωής μας…

Εξίσου υπέροχο είναι και το παζλ των 40 και πλέον εθνοτήτων που ζουν στην Κένυα, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Κικούγιου, των Λουό και των ημι-νομαδικών Μασάι.


Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης