Ατομικό ταξίδι στη Ζανζιβάρη


Ταξίδι στην Ζανζιβάρη

Συμπυκνώνει όλη την πεμπτουσία της Αφρικής: εξωτικές παραλίες στα νησάκια έξω από τη Ζανζιβάρη, περήφανους πολεμιστές Μασάι οπλισμένους με δόρατα, χιόνια στο Κιλιμάντζαρο, μεταναστεύσεις γκνου στις αχανείς σαβάνες, ψαράδες να πλέουν στα τιρκουάζ νερά μέσα στις παραδοσιακές βάρκες ντόου. Επιπλέον, η Τανζανία έχει την τύχη να μην έχει βιώσει τις ταραχές που έζησαν άλλες γειτονικές της χώρες στην Αφρικανική ήπειρο, γεγονός που σημαίνει ότι οι ομορφιές της είναι προσβάσιμες για όποιον επιθυμεί να τις γνωρίσει από κοντά.

Όσον αφορά την άγρια ζωή, η Τανζανία κατέχει τα πρωτεία στην Αφρική, με εκπληκτικά πάρκα και καταφύγια, όπως τα παγκοσμίως γνωστά Σερενγκέτι και Νγκορονγκόρο. Εκεί θα δείτε γκνου, γαζέλες, ζέβρες, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, τσίταχ, ελέφαντες και σπάνιους λευκούς ρινόκερους. Άλλα υπέροχα σημεία για σαφάρι περιλαμβάνουν το Σέλους και το Ρουάχα, που έχουν το προνόμιο να είναι απέραντα και κατά κύριο λόγο «αμόλυντα» από την ανθρώπινη παρουσία. Και τα πάρκα Γκόμπε και Μαχάλε στα δυτικά της χώρας προσφέρουν την ευκαιρία να παρατηρήσετε χιμπατζήδες στο φυσικό τους τόπο διαβίωσης.

Μιλώντας για φυσική ομορφιά θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Τανζανία διαθέτει 804 χιλιόμετρα ακτογραμμής, ενώ παράλληλα στο φόντο διακρίνεται η πάντα χιονισμένη κορυφή του Κιλιμάντζαρου, του ψηλότερου βουνού της Αφρικής, με κάτι λιγότερο από 6 χλμ. ύψος. Αποτελεί, τέλος, την πατρίδα της γλώσσας που αποκαλούμε Σουαχίλι και ενός πολιτισμού χιλιάδων ετών που έχει αφήσει τα ενθύμιά του σε τόπους όπως η Λίθινη Πόλη στη Ζανζιβάρη και το Μπαγκαμόγιο.


Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
Κάντε κράτηση τώρα

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Προσφορές

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης